Het Kiezen van de Juiste Acrylverf: Vergelijking van Merken en Soorten

Het Kiezen van de Juiste Acrylverf: Vergelijking van Merken en Soorten

Acrylverf, een veelgebruikt medium in de kunstwereld, biedt een breed scala aan mogelijkheden voor kunstenaars van alle niveaus. Bij het creëren van je meesterwerk is het echter essentieel om de juiste acrylverf te kiezen die aan jouw specifieke behoeften voldoet. In dit artikel onderzoeken we de verschillende merken en soorten acrylverf, en geven we je waardevolle inzichten om een weloverwogen keuze te maken voor je volgende artistieke avontuur!

De Verscheidenheid aan Merken

Bij het betreden van een kunstwinkel, wordt je vaak geconfronteerd met een overweldigend aanbod aan acrylverf merken. Van de gevestigde namen tot de nieuwkomers op de markt, elk merk heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de keuze voor een merk afhangt van je voorkeuren en het beoogde resultaat. Merken zoals "Golden Artist Colors" staan bekend om hun uitgebreide kleurenpalet en hoge kwaliteit pigmenten, terwijl "Liquitex" geliefd is om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Voor een budgetvriendelijke optie kan "Blick Studio Acrylics" een goede keuze zijn. Kies een merk dat aansluit bij je stijl en artistieke visie!

Een Blik op Verschillende Soorten

Naast de merken is het begrijpen van de verschillende soorten acrylverf net zo belangrijk. Hierbij spelen factoren zoals consistentie, droogtijd en toepassingsmethoden een rol. Dunne acrylverf, ook wel bekend als 'fluid' acrylverf, is ideaal voor gieten en aquarel-achtige technieken. Voor dikker en meer textuurrijk werk is 'heavy body' acrylverf een uitstekende keuze. En laten we 'acrylic ink' niet vergeten, perfect voor gedetailleerd werk en inktachtige effecten. De keuze voor een type acrylverf hangt af van het effect dat je wilt bereiken.

Jouw Creatieve Reis

Bij het kiezen van de juiste acrylverf is het belangrijk om je eigen creatieve reis in gedachten te houden. Elke kunstenaar heeft een unieke stijl en visie, en de acrylverf die je kiest, moet je ondersteunen bij het vertalen van die visie naar het doek. Experimenteer met verschillende merken en soorten, ontdek nieuwe technieken en laat je intuïtie je gids zijn. Het gaat erom dat je je creativiteit vrij laat stromen en geniet van het proces!

Een Wereld van Mogelijkheden!

Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint aan je artistieke reis, het kiezen van de juiste acrylverf is een spannende stap. Met de verscheidenheid aan merken en soorten die beschikbaar zijn, is er een wereld van mogelijkheden om te verkennen. Neem de tijd om te onderzoeken, te experimenteren en te ontdekken welke acrylverf het beste bij jouw behoeften past. Laat je inspireren door de kleuren en texturen die voor je liggen en creëer prachtige kunstwerken die je unieke artistieke stem weerspiegelen!

Dus, wil je na het lezen van dit artikel acrylverf bestellen voor je volgende kunstproject? Neem dan zeker is een kijkje bij https://www.verfze.nl/

Het belang van voedselveilig verpakken

Wanneer jij als bedrijf veel werkt met grote jute zakken met voedingsmiddelen, dan weet je natuurlijk als geen ander hoe belangrijk of het is dat je de voedselveiligheid goed in de gaten houdt. Je kunt het namelijk niet hebben dat er een stuk van je garen bij het eindproduct inkomt. Des te belangrijker dus dat de voedselveiligheid niet in gevaar komt. Om ervoor te zorgen dat dit allemaal goed gaat, zijn er een aantal zaken belangrijk om rekening mee te houden. Allereerst natuurlijk het materiaal wat je gebruikt en ten tweede de manier waarop er wordt geproduceerd. In dit artikel nemen we je daarom mee in de manier waarop deze zakken worden dichtgemaakt en welk materiaal hiervoor wordt gebruikt

Voedsel in jute zakken

We zien ontzettend vaak dat voedsel wordt  verpakt in een jute zak en dat is natuurlijk niet voor niets. Allereerst is het gebruik van jute zakken ontzettend duurzaam, waardoor het niet alleen de voedselveiligheid verbetert, maar ook bijdraagt aan een verlaging van de uitstoot van CO2 en dus een schoner milieu, maar zijn ze ook extra stevig. Zo kunnen grondstoffen zoals granen, peulvruchten en ook noten in zakken van tot wel 100 kilo worden vervoerd. Iets wat in een plastic zak een stuk lastiger wordt. Een andere reden is, is dat Jute een ´ademende´ stof is, waardoor voedsel wat hierin wordt verpakt vele malen langer vers blijft en de kans op schimmel kleiner is, dan wanneer het in een afgesloten verpakking zit.

De juiste garens

Het verpakken van voedsel in een jute zak is natuurlijk vanuit verschillende perspectieven een goede keuze. Toch dien je er wel rekening mee te houden dat deze zakken goed afgesloten moeten worden om zo te voorkomen dat de inhoud eruit kan vallen. Dit doe je door middel van garens van Deltafil. Door het gebruik van naaigarens zitten de zakken niet alleen goed dicht, maar is ook het laatste stuk van de verpakking duurzaam. Aangezien de meeste naaigarens worden gemaakt van duurzame materialen, hoef je dus niet bang te zijn dat de volledige verpakking niet recyclebaar is.

 

Tot slot

Dat de  voedselveilig een essentieel onderdeel is van het produceren, maar ook transporteren van voedsel, dat moge duidelijk zijn. Door gebruik te maken van jute zakken en voedselveilige zaknaaigarens sla je dus direct twee vliegen in één klap. Niet alleen wordt het voedsel veilig verpakt, maar ook nog eens duurzaam. Zo draag je op een tweetal manieren bij een schonere en betere maatschappij. Hoe fijn is dat?

Thuis zo comfortabel mogelijk knutselen? Zo doe je dat!

Thuis zo comfortabel mogelijk knutselen? Zo doe je dat!

Je bezoekt deze website natuurlijk omdat je net als wij een enorme passie voor knutselen hebt. Nu kunnen we je ontzettend veel vertellen over de verschillende manieren om te knutselen, maar in deze blog gaan we het daar helemaal niet over hebben. In deze blog willen we ons focussen op de manier waarop er geknutseld kan worden. Hoe comfortabeler je namelijk kunt knutselen, hoe meer plezier je ook uit het knutselen haalt. Benieuwd hoe jij zo comfortabel mogelijk kunt knutselen? Lees dan snel verder!

Kleding

De kleding die je aanhebt draagt in sterke mate bij aan de comfort die je ervaart tijdens het knutselen. Probeer daarom tijdens het knutselen zo comfortabel mogelijke kleren aan te trekken. We zijn zelf het meest fan van het dragen van een huispak gecombineerd met badstof sokken! Deze outfit is in zijn geheel ontzettend zacht en voelt daarom extreem comfortabel. Dit is overigens een outfit die we niet alleen graag tijdens het knutselen dragen, maar ook tijdens een regenachtige herfstdagen is dit een heerlijke outfit. Veel mensen denken overigens dat er alleen huispak dames bestaan, maar ook het huispak heren wint de laatste jaren enorm aan populariteit!

Muziek

Veel mensen knutselen omdat ze tijdens het knutselen een soort innerlijke rust kunnen vinden. Dit is dan ook de reden waarom het zo belangrijk is om zo comfortabel mogelijk te kunnen knutselen. Een manier om tijdens het knutselen nog meer tot rust te komen is door het beluisteren van rustgevende muziek. We raden dan ook aan om een rustige playlist aan te zetten zonder al teveel basgeluiden. Deze maken de muziek al snel wat heftig en intens en dragen dan ook niet goed bij aan de rust beleving tijdens het knutselen. 

Voorbereiding

Een voorbereid mens telt voor twee. Dit geldt ook zeker als het gaat om knutselen. Zorg er dan ook voor dat je altijd alles in huis hebt wat je nodig denkt te gaan hebben tijdens het knutselen. Er zijn niet veel dingen zo frustrerend om halverwege je knutselwerkje weer naar een winkel te moeten om ontbrekende materialen te kopen. Het is hierin natuurlijk niet erg als je teveel van iets gekocht hebt. Dit kun je bij je volgende knutselproject weer prima gebruiken!

Tape laten bedrukken met je eigen boodschap

Heb je een eigen webshop of verstuur je regelmatig pakketjes voor je werk? Ontdek dan de mogelijkheid om verpakkingstape te laten bedrukken. Er zijn verschillende soorten tape waar je uit kan kiezen en deze kan je vervolgens laten bedrukken met een eigen boodschap, je eigen naam of een afbeelding zoals een logo erop. Ontdek meer over de mogelijkheden en bestel je eigen bedrukte tape via de link in dit artikel.

Voor bedrijven en evenementen

Bedrukte tape kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt, maar het moet wel gezegd worden dat het vooral bedrijven zijn die er gebruik van maken. Er zijn steeds meer webshops in Nederland en België en al deze webshops versturen pakketten. Daarom is er ook steeds meer verpakkingstape nodig. Het is ook handig in een winkel om een bepaalde markering aan te geven, of om aanbiedingen extra uit te lichten bijvoorbeeld. Maar ook bij een evenement kan bedrukte tape gebruikt worden.

Logo, boodschap of websitenaam op tape

Er zijn verschillende redenen om tape te laten bedrukken maar de meeste bedrijven doen dat om meer zichtbaarheid te creëren. Iedereen die met het pakket in aanraking komt ziet de websitenaam of het logo voorbij komen waardoor steeds meer mensen het bedrijf kennen. Maar het is natuurlijk ook goed voor de professionele uitstraling, en degene die het pakket ontvangt onthoudt de bedrijfsnaam wellicht ook beter.

Bedrukte tape bestellen

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je bedrukte tape kan bestellen voor een voordelige prijs? Volg dan de link in dit artikel. Je komt terecht bij een specialist die zowel grote als kleine aantallen tape voor je kan laten bedrukken. Je hoeft alleen maar de kleuren, de tekst en eventueel een afbeelding door te sturen en de ontwerpers gaan gelijk aan de slag zodat jouw bedrukte tape snel in huis is.

Creatief je foto’s ophangen

Met foto’s kun je op een hele hoop leuke manieren ophangen en in je interieur verwerken. Misschien komt het je bekend voor. De saaie witte muur in je woonkamer of slaapkamer en een smartphone met heel veel foto’s. Als je naar je meest dierbare foto wilt kijken ben je vaak een tijd bezig met scrollen om hem te vinden. Hoog tijd om je mooiste foto’s uit te printen en op te hangen aan de muur. In dit artikel vind je de inspiratie die je nodig hebt.

Close Up Shot Van Afgedrukte Foto's

Een muur van fotokaders

Heb je een lege muur in je huis waar je iets leuks mee wilt doen? Een wand vol met fotokaders is hip en trendy. Je kunt een fotokader kopen waar je de nadruk op legt. Dit fotokader hang je in het midden. Eromheen hang je kleinere fotokaders in een patroon. In het fotokader in het midden plaats je je mooiste foto. Vind je een hele muur met fotolijstjes iets te druk. Ook met slechts een paar fotolijstjes kun je een muur creëren die de aandacht trekt.

Je leukste foto’s op een prikbord

Een ander leuk idee is om al je foto’s op een prikbord te plaatsen en dit op te hangen. Het leuke van een prikbord met foto’s is dat als je genoeg hebt gekeken naar de foto’s je ze makkelijk kan weghalen en er nieuwe op kunt plaatsen. Zeker als je heel veel foto’s hebt is dit een goed idee. Let wel op het soort foto’s dat je op het prikbord plaatst. Dit moet wel een eenheid zijn. Zo kun je foto’s plaatsen met een bepaald thema. Bijvoorbeeld alle foto’s van je laatste vakantie, of de foto’s van je huwelijk.

Vier Schilderijen Aan De Muur

Een fotocollage in een bepaalde vorm

Als je een hele grote verzameling foto’s hebt en het moeilijk vindt om er slechts een paar te kiezen, dan kun je er ook een heleboel tegelijk gebruiken. Plak bijvoorbeeld alle foto’s die je hebt op een stuk van een muur in een bepaalde vorm. Bijvoorbeeld in de vorm van een hartje of verschillende vierkanten. Zorg er wel voor dat je de vorm eerst goed uittekent, zodat deze strak op de muur te zien is.

Losse garen of toch een borduurpakket?

Losse garen of toch een borduurpakket?

Handwerken is zo ontspannend. Daar kunnen we geen genoeg van krijgen! Borduren is wat ons betreft de leukste bezigheid, omdat je dan echt onder je handen een nieuw kunstwerk tot leven ziet komen. Jij hebt waarschijnlijk al je eigen adresjes voor alle garen en accessoires om te borduren. Ga je binnenkort een nieuw project starten? Dan is het goed om te weten wat je moet kopen. Ga je dan voor losse garen en een losse borduurstof of wordt het toch een compleet borduurpakket? 

 

Het gemak van een compleet borduurpakket

Een borduurpakket is een pakketje waarbij je de print, de stof, de garen en de naald tegelijk in huis haalt. Alle garen worden al voor je in een pakketje gedaan. Zo hoef je zelf geen losse bollen garen te kopen. Dat scheelt je een hoop geld en uitzoekwerk. 

Bij borduurpakketten heb je het onderscheid tussen voorbedrukte borduurpakketten en telwerk borduurpakketten. Bij een voorbedrukt pakket is de print al op de borduurstof gedrukt, zodat je precies weet welke kleur waar moet. Deze pakketten zijn vooral geschikt voor de beginnende borduurder. Voor gevorderden is een telwerk borduurpakket een goede keuze. Hierbij krijg je een blanco borduurstof waar je zelf het patroon op uit kan stellen. 

 

Losse garen kopen voor je eigen project

Heb je een leuk borduurboek waar patronen in staan die je na wil maken? Dan zijn losse garen perfect. Veel mensen geven de voorkeur aan DMC garen. Dit merk heeft borduurgaren in vrijwel elke kleur en vaak ook nog in verschillende diktes. Elke collectie geeft echt zijn eigen effect. Je kunt deze garen natuurlijk los kopen, maar je kunt ze ook in bundels kopen. Zo heeft Crcouture een kleurenkaart waar alle kleuren op staan. En vaak hebben ze ook nog leuke stapelacties, zodat je wat extra kunt besparen op je aankopen. 

 

Wat heeft onze voorkeur?

Persoonlijk vond ik een borduurpakket super fijn toen ik nog beginnend handwerker was. Vooral de voorbedrukte patronen waren groot favoriet bij mij. Ik kon hier goed mee overweg en maakte in een dag of twee tijd de mooiste creaties. Inmiddels heb ik ze niet meer (ik geef ze vaak aan een opvang ter decoratie). Tegenwoordig hangt mijn huis inmiddels vol met creaties die ik heb geborduurd vanuit een patroon in de borduurboeken. Ik geef nu dus echt de voorkeur aan losse garen, losse borduurstoffen en losse borduurboeken kopen. Dat geeft je nog meer vrijheid. Wat is jouw favoriet? 

De kenmerken van de Ultimaker S5

De kenmerken van de Ultimaker S5

De Ultimaker S5 is tegenwoordig voor veel gebruikers de meest geschikte 3D printer. Dit is in grote mate te danken aan het feit dat de printer heel veel gebruiksgemak biedt. Om die reden is het dan ook dat het goed is om eens te bekijken wat de kenmerken van de printer zijn. Het geeft een goed inzicht in wat ermee mogelijk is. Daardoor is goed te zien wat er voor ieder type gebruiker uit te halen is. Dit kan veel zijn. Alle reden om daar dus zelf ook het nodige van te willen weten als ondernemer.

 

Aandacht voor het bouwvolume

Er is vooral veel aandacht voor het bouwvolume van de Ultimaker S5. Juist omdat dit volume relatief groot is gehouden, is er op een geschikte manier mee te werken. Het is goed om te weten dat er alles mee te doen is. Zo is er voor de wat grotere print ruimte. Terwijl er juist door het grote volume ook heel nauwkeurig gewerkt kan worden. Het volume is 330 x 240 x 300 millimeter. Daarmee is dus heel veel te verzorgen op een hele gemakkelijke manier. Dit is ook een groot verschil met andere soorten modellen 3D printers.

 

Veel verschillende soorten filament

Een ander belangrijk kenmerk van de Ultimaker S5 is dat er met veel meer verschillende soorten filament gewerkt kan worden in deze printer. Het is bijvoorbeeld niet alleen zo dat met de gangbare soorten gewerkt kan worden. Ook de extra sterke varianten zijn door deze printer te verwerken. Denk aan de soorten waarin glasvezel of koolstofvezel verwerkt zijn. Die zijn ook op een goede manier te gebruiken voor allerlei soorten ontwerpen. Daardoor zijn dus ook veel meer verschillende soorten ontwerpen te maken. Dit komt de veelzijdigheid van de mogelijkheden met de printers een flink stuk ten goede dan.

 

Gemakkelijk aan te sturen

De Ultimaker S5 is ook voorzien van een goede interface. Het is daardoor ook veel gemakkelijker om het proces aan te sturen. Dat maakt het juist ook veel interessanter om juist met dit model aan het werk te gaan. Het is wel heel fijn om er zeker van te zijn dat alle mogelijkheden die er liggen op optimale wijze benut worden. Met als voordeel dat er dus ook op een goede manier voor te zorgen is dat het resultaat bereikt wordt. Het besturen en aansturen van de 3D printer speelt daar een belangrijke rol in voor ondernemers.

Ultimaker kopen? Dan bezoek onze website!

Een craft industry analyse

De Craft and Hobby Association in 2011, vrijgegeven resultaten van onderzoek naar de Amerikaanse ambachtelijke en hobby-industrie. U worden verrast om te leren dat de ambachtelijke en hobbyist bijdrage aan de netto waarde van deze industrie is ongeveer 29 miljard dollar, het dubbele van de 14 miljard dollar voor het eerst gemeld door Craft Organization Directors Association (CODA) in 2001. Een verrassend cijfer te voorschijn komen uit dit onderzoek (zelfs voor ons fervente ambachtelijke liefhebbers) is dat meer dan de helft van de Amerikaanse huishoudens erkend die zich bezighouden met een ambachtelijke activiteit ten minste eenmaal per jaar.

Wanneer we uitpakken dat 29 miljard dollar netto waarde cijfer krijgen we een duidelijker beeld van wie het is dat houdt van hun hobby. Houtbewerking was de koploper in de top 10 ambachtelijke sectoren door te besteden, komen in op 3,32 miljard dollar met 16,8 miljoen mensen die zich bezighouden met deze activiteit. Ik heb zelf een aantal mooie boekentekens gekocht op een lokale zondagmarkt die duidelijk liefdevol is geproduceerd door een dergelijke houtbewerker.

Sinds de internet revolutie elke industrie zich bezighoudt met analytics en die niet zou willen hebben een beeld van hun klantenbestand, zodat savvy marketing campagnes kunnen brengen een beetje meer van die dollar waarde in het bedrijf. En wat een indrukwekkende dollar waarde is het. De kunstenaars onder ons, dacht aan 21,1 miljoen huishoudens, 2,6 miljard dollar uitgegeven aan onze passie. De sieraden maken en kralen ambacht goed voor 2,3 miljard dollar met 14,7 miljoen mensen crafting oorbellen, kettingen, armbanden, en broaches, enz. Meer dan 18 miljoen huishoudens die zich bezighouden met Scrapbooking en andere papercrafts uitgaven 3,3 miljard dollar behoud van familieherinneringen en het draaien van foto’s in familie erfstukken.

Crafting kransen, historisch een symbool van kracht, en in het christendom, een viering van de feestdagen maakte het in een van de top 10 favoriete ambachtelijke activiteiten met 11,6 miljoen die betrokken zijn bij deze activiteit. Dit is niet een keer per jaar alleen bij Kerstmis ambachtelijke als kransen worden ook gebruikt als bruiloft hoofdtooi in veel verschillende culturen. Overigens, bruiloft ambachten geïnjecteerd 803 miljoen dollar in de Amerikaanse ambachtelijke economie.

Met speculatie dat de wereldwijde financiële crisis is verantwoordelijk voor het verstrekken van deze impuls voor de ambachtelijke industrie Hobby Lobby’s Eileen Liffick toegeschreven een toename van mensen die ambachtelijke winkels of online ambachtelijke sites op zoek naar manieren om ambacht te creëren voor hun gezinnen zonder de uitgaven veel geld als gevolg van de huidige economische omstandigheden.

Hoe down uw concurrentie bij de verkoop van uw ambachten

Als een crafter en een kleine ondernemer, u uw eigen ambachtelijke marketing of iemand betalen om het te doen voor je. Het is een evenwichtsoefening. Als je het zelf doet, moet je naar shows gaan of je eigen winkel of website runnen. Hoe meer tijd je besteedt aan dat te doen hoe minder tijd je besteden crafting.

Het opgeven van een aantal van de detailhandelsprijzen van uw ambachtelijke items geeft u meer tijd om te besteden aan uw kunst en over het algemeen een breder marktbereik voor uw waren. Galerie- en winkeleigenaren adverteren, promoten uw werk en bieden een plek met regelmatige uren waar uw werk door veel meer mensen kan worden bekeken dan u alleen bereiken.

Echter, denk niet aan deze benaderingen als de enige opties voor ambachtelijke marketing. Ze zijn slechts de twee uiteinden van het spectrum: van het doen van al je eigen ambachtelijke marketing en zo veel crafting als de tijd het toelaat; aan het gebruik van al uw tijd crafting en het betalen van uw marketeers.

Langs het spectrum is een groot aantal andere benaderingen, sommige zeer eenvoudig, sommige vrij high-tech. Als u op zoek bent naar een betere manier om uw ambachtelijke items te verkopen, probeer dan buiten de doos te denken. Ga verder dan de traditionele methoden van ambachtelijke beurzen, galeries en winkels.

Hieronder zijn een paar ambachtelijke marketing benaderingen die hebben gewerkt voor mij, evenals een aantal intrigerende degenen die ik heb gelezen over, maar hebben niet persoonlijk geprobeerd – nog niet.

Een positief ding dat ik deed weg te nemen van mijn jaren van ambachtelijke beurzen was een heleboel nieuwe crafting vrienden die ook worstelen met ambachtelijke marketing. We helpen elkaar als er kansen ontstaan.

Een zeer gevestigde keramist neemt deel aan een enorme jaarlijkse expo die importeurs uit heel Noord- en Zuid-Amerika trekt. Hij wilde iets helders en kleurrijks om zijn stand aan te kleden en de aandacht van mensen te trekken, dus vroeg hij of ik een aantal van mijn oliedoekzakken wilde laten zien. We hebben allebei goed gedaan en het was best spannend om te denken van mijn tassen reizen naar een ander continent te worden verkocht.

Mijn knutselmaatjes en ik sturen elkaar zaken. De bestelling visitekaartjes en borden van mij. Ik beveel hen en soms tonen hun werk in mijn kleine winkel (geen commissie, geen kosten). Als ze hun eigen winkels hebben, weet ik dat ze hetzelfde voor mij zullen doen!

Crafting Guide For Aion Online – The Tower of Eternity

In Aion zijn er zes verschillende crafting vaardigheden: Alchemie, Armorsmithing, Cooking, Handwerk, Naaien en Weaponsmithing. Om een ambacht te leren, moet je die ambachtsexpert uit de grote stad van je race vinden en 3.466 Kina’s betalen.

Voor Asmodians, ga naar de Tempel van Ambachtslieden in Pandemonium en vind:

Wanneer u de bovenstaande prijs betaalt om het volgende niveau te leren, krijgt u 1 vaardigheidspunt. Als je bijvoorbeeld 99 bent en 17.334 kina’s betaalt om een gewone crafter te worden, wordt je vaardigheid 100.

Het grote gebied onder de ervaringsbalk in het crafting venster is de lijst van uw recepten. Ze zijn georganiseerd op categorie en u elke categorie verbergen of weergeven door op het vak links van de categorienaam te klikken. Wanneer u een werkorder accepteert, zijn deze automatisch de eerste rubriek.

De twee dozen aan de rechterkant, genaamd Product en Required Materials, zijn precies dat. Wanneer u op een specifiek recept klikt, wordt het resultaat weergegeven in het vak Product en worden de benodigde materialen om dat recept te maken weergegeven in het vak Vereiste materialen.

Rechtsonder in het venster bevinden zich twee knoppen en een doos ertussen. De juiste knop is om het nummer in de doos van het geselecteerde recept te maken. De linker knop is een ambachtelijke alles, die het maximale aantal dat u ambachtelijke van de momenteel geselecteerde recept in die doos plaatst.

Wanneer u crafting, het succes of mislukking tarief is afhankelijk van uw vaardigheid in vergelijking met het recept en kans. Als uw vaardigheid gelijk is aan die van het niveau van het recept, uw kans op falen is ongeveer 33%. Als uw vaardigheid is 3 punten hoger dan die van het niveau van het recept, uw kans op falen is ongeveer 15%. Als je vaardigheid tussen de 5 en 10 punten hoger ligt, is je kans om te falen minimaal. Zodra u boven de 10, uw kans op falen is ongelooflijk laag. Zodra het recept grijs wordt, is je kans om te falen 0.

Tot slot, als je een level omhoog, bezoek dezelfde handelaar als je doet voor leveringen om een aantal van de recepten van uw vaartuig te kopen. De rest van de recepten kan worden verkregen door middel van quests of worden gedropt.