Met foto’s kun je op een hele hoop leuke manieren ophangen en in je interieur verwerken. Misschien komt het je bekend voor. De saaie witte muur in je woonkamer of slaapkamer en een smartphone met heel veel foto’s. Als je naar je meest dierbare foto wilt kijken ben je vaak een tijd bezig met scrollen om hem te vinden. Hoog tijd om je mooiste foto’s uit te printen en op te hangen aan de muur. In dit artikel vind je de inspiratie die je nodig hebt.

Close Up Shot Van Afgedrukte Foto's

Een muur van fotokaders

Heb je een lege muur in je huis waar je iets leuks mee wilt doen? Een wand vol met fotokaders is hip en trendy. Je kunt een fotokader kopen waar je de nadruk op legt. Dit fotokader hang je in het midden. Eromheen hang je kleinere fotokaders in een patroon. In het fotokader in het midden plaats je je mooiste foto. Vind je een hele muur met fotolijstjes iets te druk. Ook met slechts een paar fotolijstjes kun je een muur creëren die de aandacht trekt.

Je leukste foto’s op een prikbord

Een ander leuk idee is om al je foto’s op een prikbord te plaatsen en dit op te hangen. Het leuke van een prikbord met foto’s is dat als je genoeg hebt gekeken naar de foto’s je ze makkelijk kan weghalen en er nieuwe op kunt plaatsen. Zeker als je heel veel foto’s hebt is dit een goed idee. Let wel op het soort foto’s dat je op het prikbord plaatst. Dit moet wel een eenheid zijn. Zo kun je foto’s plaatsen met een bepaald thema. Bijvoorbeeld alle foto’s van je laatste vakantie, of de foto’s van je huwelijk.

Vier Schilderijen Aan De Muur

Een fotocollage in een bepaalde vorm

Als je een hele grote verzameling foto’s hebt en het moeilijk vindt om er slechts een paar te kiezen, dan kun je er ook een heleboel tegelijk gebruiken. Plak bijvoorbeeld alle foto’s die je hebt op een stuk van een muur in een bepaalde vorm. Bijvoorbeeld in de vorm van een hartje of verschillende vierkanten. Zorg er wel voor dat je de vorm eerst goed uittekent, zodat deze strak op de muur te zien is.