De Craft and Hobby Association in 2011, vrijgegeven resultaten van onderzoek naar de Amerikaanse ambachtelijke en hobby-industrie. U worden verrast om te leren dat de ambachtelijke en hobbyist bijdrage aan de netto waarde van deze industrie is ongeveer 29 miljard dollar, het dubbele van de 14 miljard dollar voor het eerst gemeld door Craft Organization Directors Association (CODA) in 2001. Een verrassend cijfer te voorschijn komen uit dit onderzoek (zelfs voor ons fervente ambachtelijke liefhebbers) is dat meer dan de helft van de Amerikaanse huishoudens erkend die zich bezighouden met een ambachtelijke activiteit ten minste eenmaal per jaar.

Wanneer we uitpakken dat 29 miljard dollar netto waarde cijfer krijgen we een duidelijker beeld van wie het is dat houdt van hun hobby. Houtbewerking was de koploper in de top 10 ambachtelijke sectoren door te besteden, komen in op 3,32 miljard dollar met 16,8 miljoen mensen die zich bezighouden met deze activiteit. Ik heb zelf een aantal mooie boekentekens gekocht op een lokale zondagmarkt die duidelijk liefdevol is geproduceerd door een dergelijke houtbewerker.

Sinds de internet revolutie elke industrie zich bezighoudt met analytics en die niet zou willen hebben een beeld van hun klantenbestand, zodat savvy marketing campagnes kunnen brengen een beetje meer van die dollar waarde in het bedrijf. En wat een indrukwekkende dollar waarde is het. De kunstenaars onder ons, dacht aan 21,1 miljoen huishoudens, 2,6 miljard dollar uitgegeven aan onze passie. De sieraden maken en kralen ambacht goed voor 2,3 miljard dollar met 14,7 miljoen mensen crafting oorbellen, kettingen, armbanden, en broaches, enz. Meer dan 18 miljoen huishoudens die zich bezighouden met Scrapbooking en andere papercrafts uitgaven 3,3 miljard dollar behoud van familieherinneringen en het draaien van foto’s in familie erfstukken.

Crafting kransen, historisch een symbool van kracht, en in het christendom, een viering van de feestdagen maakte het in een van de top 10 favoriete ambachtelijke activiteiten met 11,6 miljoen die betrokken zijn bij deze activiteit. Dit is niet een keer per jaar alleen bij Kerstmis ambachtelijke als kransen worden ook gebruikt als bruiloft hoofdtooi in veel verschillende culturen. Overigens, bruiloft ambachten geïnjecteerd 803 miljoen dollar in de Amerikaanse ambachtelijke economie.

Met speculatie dat de wereldwijde financiële crisis is verantwoordelijk voor het verstrekken van deze impuls voor de ambachtelijke industrie Hobby Lobby’s Eileen Liffick toegeschreven een toename van mensen die ambachtelijke winkels of online ambachtelijke sites op zoek naar manieren om ambacht te creëren voor hun gezinnen zonder de uitgaven veel geld als gevolg van de huidige economische omstandigheden.