Heb je een eigen webshop of verstuur je regelmatig pakketjes voor je werk? Ontdek dan de mogelijkheid om verpakkingstape te laten bedrukken. Er zijn verschillende soorten tape waar je uit kan kiezen en deze kan je vervolgens laten bedrukken met een eigen boodschap, je eigen naam of een afbeelding zoals een logo erop. Ontdek meer over de mogelijkheden en bestel je eigen bedrukte tape via de link in dit artikel.

Voor bedrijven en evenementen

Bedrukte tape kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt, maar het moet wel gezegd worden dat het vooral bedrijven zijn die er gebruik van maken. Er zijn steeds meer webshops in Nederland en Belgiƫ en al deze webshops versturen pakketten. Daarom is er ook steeds meer verpakkingstape nodig. Het is ook handig in een winkel om een bepaalde markering aan te geven, of om aanbiedingen extra uit te lichten bijvoorbeeld. Maar ook bij een evenement kan bedrukte tape gebruikt worden.

Logo, boodschap of websitenaam op tape

Er zijn verschillende redenen om tape te laten bedrukken maar de meeste bedrijven doen dat om meer zichtbaarheid te creƫren. Iedereen die met het pakket in aanraking komt ziet de websitenaam of het logo voorbij komen waardoor steeds meer mensen het bedrijf kennen. Maar het is natuurlijk ook goed voor de professionele uitstraling, en degene die het pakket ontvangt onthoudt de bedrijfsnaam wellicht ook beter.

Bedrukte tape bestellen

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je bedrukte tape kan bestellen voor een voordelige prijs? Volg dan de link in dit artikel. Je komt terecht bij een specialist die zowel grote als kleine aantallen tape voor je kan laten bedrukken. Je hoeft alleen maar de kleuren, de tekst en eventueel een afbeelding door te sturen en de ontwerpers gaan gelijk aan de slag zodat jouw bedrukte tape snel in huis is.